Get Adobe Flash player

Hétvezér Csárda Dormánd

 

Isten Hozta Weblapunkon!

 

 

Elérhetőségünk

CreditCard

Tisza-tó horgászparadicsom

Sarud Élményfalu

Tisza-tavi tanösvény

Erdőtelki Arborétum

Zsóry Fürdő

Eger, a történelmi város

Mátraháza

Kékestető

Mezőkövesd - Matyóföld

A Hétvezér Csárda-Panzió több mint tíz éve áll kedves vendégei rendelkezésére. 2009-től szállást is biztosít panziónk az M3-as autópálya 114-es kihajtójánál (Füzesabony) található Dormánd községben. Heves megyében az alföld és az Észak-Kelet Magyarország magaslatainak találkozásánál található Csárdánk. A Tisza-tó kapujában páratlan szépségű környezeti adottságokkal rendelkezünk az alföld és a hegyvidék találkozásánál.
A Hortobágyra vezető 33-as főút és az M3-as autópálya kereszteződésénél épített csárdánkban családias hangulatú, magyaros környezetben a'la carte kínálattal várjuk kedves vendégeinket. Konyhánk a hagyományos magyar ételek mellett a nemzetközi gastronómia remekeivel is várja a megfáradt vendégeket.
Panziónkban 3 szobában és 2 apartmanban 16 vendégnek kínálunk kényelmes szállást. Gyerekbarát létesítményünkben kiságy, pelenkázó, gyerekkád, etetőszék, játszótér és játéksarok térítésmentesen igénybe vehető.
Családi vállalkozásunk workshopok, csapatépítő tréningek, konferenciák, családi és céges rendezvények lebonyolítására is lehetőséget nyújt.
Vendégeink igényeihez igazodva lehetőség van bankkártyás fizetésre és Széchenyi Pihenőkártya elfogadására is.(OTP és K&H bank által kibocsájtott)
Hét Vezér Csárda-Panzió Dormánd